Üks tõeliselt lihtne ja mõnusalt shokolaadine kook.
Shokolaadibiskviidi jaoks läheb vaja:
- 200 g nisujahu
- 200 g suhkrut
- 1 pakike vaniljesuhkrut
- 2 kuhjaga spl kakaod
- 200 ml 10% hapukoort
- 3 muna
Segada kuivained omavahel ära, lisada lahtikolpitud muna ja hapukoor. Segada ühtlaseks ja valada võitatud ja vähese jahuga üleraputatud 26 cm mõõduga koogivormi. Küpsetada 180 C juures u 30 min.
Kindlasti korralikult jahutada.
Ise olen biskviidi pooleks lõiganud, niisutanud vähese piimaga ja määrinud kas apelsiini või virsiku moosi või dzemmi.
Ja mis on kook ilma shokolaadi glasuurita?
Glasuuriks tuleks 250 ml vahukoort keema ajada, lisada 150 g (tumedat) shokolaadi ja segada ühtlaseks. Veidi jahutada enne koogile valamist ja valmis ta ongi!
Head maiustamist, maiasmokad!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar